طرز تهیه شیرینی پَر

به گزارش وبلاگ گفتگوی آفاق، در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی پَر را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه شیرینی پَر

به گزارش ، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی پَر خوشمزه آشنا کنیم.

شکلات تیره (ذوب شده به روش بن ماری) 100 گرم

مربای تمشک (315 گرم) 1 فنجان

آب 2 قاشق چای خوری

شیر 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ 1 عدد

کره خرد شده 125 گرم

شکر (60 گرم) 1/3 فنجان

بادام پودر شده (85 گرم) 4/3 فنجان

آرد 1.5 فنجان

فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد .

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، پودر بادام، شکر، تخم مرغ، کره رادر ظرفی با هم بزنید تا کا ملا با هم مخلوط بشند بعد شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید خمیر آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرا دهید.

بعد از یخچال بیرون آورده و پهن نموده به ضخامت 4 میلی متر و با قالب قلب از خمیر جدا کنید و توی سینی فر بذارید.

تعداد بیسکوتهاتون باید زوج باشه و بیسکویتی که روی اون یکی میزارید باید داخلش رو با قالب قلب کوچکتر خالی کنید.

سینی فر رو 8-10 دقیقه توی فر بزارید تا بیسکویتهاتون بپزند.

مربا تمشک رو با 2 ق چ آب روی حرارت بزارید تا رقیق و ذوب بشه، بعد بزارید تا کمی خنک بشه.

منبع:شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه شیرینی پَر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی پَر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید