خبرنگاران استاندار خراسان رضوی: جلب اعتماد ضرورت تحقق توسعه است

به گزارش بلاگ پو، مشهد- خبرنگاران- استاندار خراسان رضوی گفت: برای پیشبرد و تحقق توسعه در هر منطقه ای باید اعتماد مردم را جلب و تقویت کرد.

خبرنگاران استاندار خراسان رضوی: جلب اعتماد ضرورت تحقق توسعه است

علیرضا رزم حسینی روز یکشنبه در ملاقات با نماینده تعیین مالی و مدیر طرح پیشرفت، عمران و آبادانی شهرستان خواف اضافه نمود: ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده برای توسعه این منطقه، باید تمام وقت و فکر خود را به توسعه اختصاص دهید و به صورت هفتگی از مناطقی که تعیین آنها شده اید بازدید کنید.

وی طرحهای شهرستان خواف خراسان رضوی را با طرحهای اجرا شده در شهرستان قلعه گنج استان کرمان مقایسه و بیان نمود: ظرفیت ها در ایجاد شغل خلاصه نمی گردد بلکه تاسیس کمپهای گردشگری، افزایش درآمد سرانه و افزایش ضریب امنیت مردم هم از اهمیت بالایی برخوردار است.

استاندار خراسان رضوی اضافه نمود: فرمانداران در واقع کارگزاران تعیینهای مالی در راستا اجرای طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی در این استان هستند.

وی همچنین طرحهای در دست انجام را در چارچوب طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی خراسان رضوی عظیم توصیف و بیان نمود: پرهیز از هرگونه اقدامات سیاسی در این چارچوب مورد تاکید است.

رزم حسینی گفت: حسرت و نفرین مردم اثر سوء دارد بنابراین باید کوشش کرد با حضور و ارتباط مستمر آنها، اعتماد عمومی را بیش از پیش و بطور روزافزون تقویت نمود.

همچنین در جریان این نشست، قربانی نماینده تعیین و مدیر طرح پیشرفت عمران و آبادانی شهرستان خواف گزارشهایی را از فرایند اقدامات انجام شده در جهت توسعه این منطقه واقع در جنوب شرق استان خراسان رضوی به استاندار ارائه کردند.

مرکز شهرستان مرزی و 122 هزار نفری خواف در فاصله 267 کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است. خواف مرکب از چهار بخش مرکزی، سنگان، جلگه زوزن و سلامی 96 روستا دارد. 65 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.

خواف از سمت شرق 123 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

علیرضا رزم حسینی پیش از حضور در سمت استاندار خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی پیروز از توسعه را در قلعه گنج اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی نهاده شد. وی با الگوگیری از تجربه پیروز قلعه گنج طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب کوشش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و به همین دلیل از دی ماه 1397 با تقسیم استان به 12 منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری نموده است. استاندار خراسان رضوی تا به امروز برای پیشبرد فرایند اجرای طرح مثلت توسعه مالی فرهنگی شامل سه ضلع کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که ائمه آدینه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند، به همه شهرستانهای این استان سفر نموده است.

در این طرح نهادها و موسسات بخش خصوصی، غیردولتی یا نیمه دولتی به عنوان تعیین مالی مناطق 12 گانه خراسان رضوی انتخاب و وظایف و تعهداتشان در قالب یک تفاهمنامه برای هر تعیین مالی معین می گردد.

بر این اساس استاندار خراسان رضوی تا به امروز در قالب طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی با هدف برطرف مسائل مالی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته تفاهمنامه های مالی را با مسئولان محلی و شرکتهای مالی بخش خصوصی به عنوان تعیین امضا نموده است. شمار تعیینهای مالی در این چارچوب تا به امروز به 186 تعیین رسیده است. سه درصد تعیین های مالی از موسسات عمومی غیردولتی، 95 درصد از بخش خصوصی و 2 درصد آنها از بخش دولتی در خراسان رضوی مشغول فعالیت هستند. تفاهمنامه های سرمایه گذاری طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی خراسان رضوی شامل 21 درصد در حوزه خدمات و گردشگری 44 درصد در حوزه صنعت و 35 درصد در حوزه کشاورزی است. در مجموع 98 درصد روستاهای خراسان رضوی زیر پوشش برنامه های توسعه ای تعیینهای مالی رفته اند. تا به امروز هزار و 149 تفاهمنامه سرمایه گذاری به ارزش 153 هزار و 542 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای 171 هزار و 660 نفر در قالب الگوی مثلث توسعه مالی فرهنگی در این استان به امضا رسیده است. میانگین پیشرفت اجرایی این طرحها نیز 49 درصد است.

این میزان سرمایه گذاری در اجرای طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی شامل 29.5 درصد آورده نقدی و غیرنقدی سرمایه گذار و 70.5 درصد تسهیلات بانکی است. همچنین تا به امروز از کل تفاهمنامه های سرمایه گذاری منعقده در چارچوب الگوی مثلث توسعه مالی فرهنگی خراسان رضوی، 153 طرح با اشتغالزایی هفت هزار و 906 نفر و سرمایه گذاری 27 هزار و 460 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است. این تعداد طرح معادل 13.5 درصد کل طرحها و اشتغالزایی آنها معادل 4.7 درصد از اشتغال کل تفاهمنامه های منعقد شده است. همچنین

در این ارتباط نهادی با عنوان نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که با بهره گیری از مشاوره نخبگان و دانشگاهیان وظایف آن فراهم کردن زمینه انتقال تجارب تعیینهای مالی، کنترل و نظارت بر پروژه ها و عملکرد تعیینها، پیگیری امور اداری و مسائل تعیینهای مالی با نظارت مستقیم فرمانداران است. نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی ابتدای سال 1398 در قالب طرح مثلث توسعه مالی فرهنگی به عنوان زیرمجموعه اتاق بازرگانی مشهد شکل گرفت و مدیریت تعیین های مالی به این نهاد واگذار شد.

تا به امروز دو هزار و 230 پروژه کسب و کار خرد و متوسط از سوی 117 تعیین مالی در 28 شهرستان استان خراسان رضوی در سامانه رصد اقدامات تعیینهای مالی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی ثبت و از این تعداد هزار و 443 فعالیت مالی 65 تعیین در 26 شهرستان از سوی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی تایید شده است.

با بهره برداری کامل این تعداد فعالیت، زمینه ایجاد 9 هزار و 295 فرصت شغلی در خراسان رضوی فراهم می آید. تا به امروز 651 فعالیت با ظرفیت سه هزار و 537 فرصت شغلی به بهره برداری رسیده است.

کشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس

منبع: ایرنا
انتشار: 14 مهر 1400 بروزرسانی: 14 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 25528

به "خبرنگاران استاندار خراسان رضوی: جلب اعتماد ضرورت تحقق توسعه است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران استاندار خراسان رضوی: جلب اعتماد ضرورت تحقق توسعه است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید